24 december

Sitter i Mantorp hos släkten på mammas sida. Har ätiti julbord, spelat spel och snart börjar Kalle! Åh så mysigt..



Julen är här..

Efter några jobbiga veckor i skolan fullt med prov och massa annat har jag äntligen jullov! Efter en riktigt mysig julavslutning gick Madde och jag några timmar på stan och jag köpte de sista julklapparna. Nu slår jag in lite julklappar och lyssnar på julmusik, mys!



It's christmas time..

Hade världens mysigaste kväll igår med nästan alla tjejer från klassen! Kvällen började med att Elise kom till mig och så bakade vi en maraboukaka och sedan kom resten av tjejerna. Kvällen bestod av paketrace (fick en superfin ring, hårbottenmassagesak & godis. TOPPEN!) julfilm och mysteriet på greveholm tittande, massor med skratt och en himla massa ätande. Vi hade ett litet knytkalas så under kvällen åt vi; kladdkaka, maraboukaka, cheesecake, muffins,lussebullar,chokladbollar,skumtomtar,centerchoklad,chips och massa julmust. Så himla underbart!







tionde december

Hade en riktigt bra kväll igår med kompisar hemma hos Sara, riktigt kul! Nu lyssnar jag på musik och slappar. Skulle egentligen följt med till Västervik och kolla när min lillebror körde match, men jag orkade verkligen inte gå upp så tidigt så jag spenderar dagen med att sega mig. Imorgon kommer hela tjocka släkten för att fira min syster som fyller 19 nästa vecka. Kommer bli jättekul att få träffa alla och det ser ut att bli en kanonhelg!


Decisions, decisions..

Hatar att ta beslut om saker när man inte vet vad man verkligen vill, ska jag välja det ena eller det andra? ingenting känns 100% rätt. Får se hur det blir.

Kom i alla fall precis hem från skolan, mamma hade fixat fika när jag kom hem och det behövdes verkligen, åh så gott! Ikväll blir det lite plugg och tv-tittande samtidigt som jag ska försöka vila bort min förkylning.
Bjuder på en bild på mig och Natalia som vi tog igår under idrotten då vi fick gå till McDonalds, haha!



I'VE GOT SOME NEW SHOES ON

ÅH! så bra! såååå bra!