You are amazing

Efter en vecka av omänskligt mycket pluggande till ett fruktat matteprov var det otroligt skönt att det var fredag igår. Efter skolan igår så åkte jag och några ner och köpte present till födelsedagsbarnen Sofia och Hanna. Sedan åkte Tekla och jag hem till henne och pysslade ihop presenterna som bestod av ett påskägg fyllt med godis, ett presentkort och varsin hudkräm.

Kvällen spenderades sedan på Hamlet med mina underbara kompisar och några mindre trevliga snubbar, haha! Maten var otroligt god och vi hade så himla kul - som vanligt!
Underbar kväll!




<3


Safe and sound






Den är ju så underbar!



It's time to move on



It's a beautiful day

Min helg har än så länge varit grym! I fredags tog Tekla och jag en lång fika efter skolan, sedan mötte jag upp pappa för att gå på Bio - Hungerspeln, den var fantastiskt bra!

Igår så solade jag, läste, kollade på min lillebrors innebandy match, och på kvällen kom Anneli över och hon, jag och Elina tittade på film. Mysigt! Pappa och mamma kom hem igår efter de varit på stan och överraskade mig med en tidig födelsedagspresent, en iPhone 4s! Är så himla glad!!!!
Min härliga söndag är inte slut än och jag ska njuta lite till av solen har jag tänkt.



Tjugoandre mars

Idag hade hela skolan ledigt så jag tog en sovmorgon och har haft en väldigt skön dag. Termometern har visat 16-17 grader så jag har suttit ett bra tag ute på altanen och pluggat och busat med vovven. Jag och syrran gick en liten promenad och köpte oss varsin glass. Det har varit en riktig vårdag! Har även nyss varit ute och sprungit spåret och ska nu hoppa in i duschen och sen plugga lite till innan Once upon a time!



If you wanna know you wounded me, you wounded me down to the bone.

Var ett tag sen! Har hänt en del roliga och mindre roliga saker sen sist. Slänger in lite bilder från senaste veckorna.