I’m feelin’ great I'm feelin' awesome




Kan man vara bättre? SÅ stolt!!


think outside the box

Saknar alla mina vänner som är bortresta otroligt mycket! Har haft en otroligt tråkig dag med vänner bortresta samt folk som inte kunnat hitta på något. Inte kul! Resten av veckan ser dock ut att bli lite roligare, men är lite osäkert vad jag ska göra imorgon. Antingen får jag med mig någon till stan eller så tar jag och åker hem till farmor en stund. Ikväll ska jag slänga mig framför någon film och käka godis, sååå gott!

En sak som jag är supertaggad inför är att pappa och jag ska troligtvis börja löpträna ordentligt för att sedan vara med i blodomloppet och springa 1 mil! Jag är för tillfället otroligt otränad så det blir spännande att se hur det kommer gå och en riktig utmaning för oss båda. Men jag vill verkligen klara det. Jag SKA klara det!


spread a little light



bilden tagen med troligtvis världens absolut sämsta webcam.

Sitter just nu och för över låtar till mobilen och ska strax ta tag i min garderob som är i stort behov av rensning. Igår kväll kom Molly och Agnes över på kvällen, kul att träffas och bara va. Händer så sällan nu. Tryckte förövrigt in 22 ostbågar i munnen igår, men agnes slog mig med 33 stycken!

Idag har hag inte gjort mycket, gått långpromenad med mamma och annars bara tagit det lugnt. Imorgon blir det däremot att gå upp tidigt för att åka till morfar i västervik och spendera dagen där. Mysigt!


Lördag

Snart kommer ett par grannar över på middag och melodifestivalstittande, trevligt, trevligt!
Ha en trevlig kväll!



Before I die I want to..











Alla hjärtans dag.

Alla hjärtans dag idag, kärlekens dag. Kan inte förneka att det inte är favorit dagen direkt, haha! Dagen började att jag fick en liten alla hjärtans dg present av mamma och pappa, (jättegulligt) och att min snälla granne skjutsade mig till skolan, resten av dagen i skolan var rätt tuff med flera redovisningar och jobbiga lektioner. Kom hem och käkade muffins som min snälla syster gjort. TACK! Sen blev det att skriva en labbrapport samt plugga samhällskunskap. Nu glor jag på tv och ska snart sova. Även fast man känt sig lite små deppig över att vas singel en dag som denna, är jag glad över alla fina människor jag spenderar mina dagar med och att man bör uppskatta dem en dag som idag. Skickade bland annat rosor till ett par kompisar som uppskattades väldigt mycket.
Puss!



We're Soliders..







Hade en otroligt rolig kväll igår!! Vi var typ io personer hemma hos Elise för att fira henne och Tekla. Vi jödsa på underbart god mat, marrängsvisch och sjukt mycket godis och liknande. Vi hade "schlager tema" under kvällen och sjöng singstar schlager i timmar och tittade på Melodifestivalen. Ulrik var söt och underbar som vanligt, och resten av låtarna var helt OK! Kvällen var helt underbar och jag är sååå glad att jag har så underbart roliga och fina vänner!


good life..

Har haft en supermysig dag idag! Vaknade upp och käkade frukost och myste lite vovven min. Slappade en stund framför tvn och hängde sedan med mamma och pappa och handla. Kom hem och pluggade historia samtidigt som pappa lånade mitt spotifykonto och lyssnade på 80-tals musik.

Nu har vi nyss käkat min favoritmat, tacobiffar och tzatziki! Ikväll blir det mys med familjen och melodifestivaltittande. Syrran har även bakat maraboukaka till kvällen. Härlig dag och mysig kväll!

Ska ni titta på melodifestivalen ikväll? Ha en trevlig kväll!



Tredje februari

Säger som dem flesta idag, äntligen helg!
Vaknade imorse av att mamma knackade på min dörr och sa att jag försovit mig, jag hade glömt bort att ställa alarmet igår så jag vaknade med 30 minuter kvar tills jag skulle på bussen. Men jag hann som tur va med bussen! Annars va det nästan en helt vanlig skoldag förutom att Sveriges biståndsminister var på skolan och prata. Jag trodde att det skulle vara tråkigt att lyssna på, men istället var det riktigt intressant faktiskt!

Kom hem för en stund sen och var helt förfrusen när jag kom hem så då gjorde jag en kopp varm o'boy med grädde och minimarsmallows, sååååå gott!
Ha en trevlig helg!



Shake it..

Idag har jag skakat så mycket på höfter och rumpa så det finns inte! Hade friluftsdag i skolan och Zumba stod på schemat. Kan inte säga annat än att det var hur kul som helst, jag som är stel som en pinne lyckades tillslut komma in i stegen och rörelserna. Efter det tog jag, Tekla och Hanna bussen hem till mig och stekte pannkakor för att sedan ta bussen in till skolan och ha Spanska och sedan sluta. Annorlunda, men rolig dag! Siter just nu och myser i min underbara One Piece och ska fixa sista grejen till ett grupparbete och sen krypa till kojjs.



Veckan har gått rätt så fort

Har varit ledig idag, inga lektioner så jag har haft världens skönaste dag! Vaknade vid tio, gick upp, käkade frukost och tog en promenad med syster och hund. När mamma kom hem hade hon med sig semlor, så jag käkade årets första semla, gott som bara den! Sedan spenderade jag några timmar med att pyssla ihop en grej till en kompis som fyllt år! Nu är jag ensam hemma och lyssnar på musik och ska fixa lite inför imorgon då vi har friluftsdag med skolan.


Förövrigt fyller en av jorden snyggaste, 18 år idag. Harry styles!