I found you..

Är precis hemkommen från Bio med syrran. Vi såg 'The Lucky One' Den var otroligt bra, så romantiskt så jag nästan spicker, vacker och Zac efron är underbar! That's it.




I'm feeling great

Måste börja med att berätta vilken fruktansvärd träningsvärk jag har!! Men det är bra, det betyder att jag körde hårt igår!

Skrev idag mitt sista NP i svenska och det gick bra kändes det som. Efter set hade jag hål i fyra timmar, då blev det att skriva lite loggboksinlägg, käka och bara hänga. Helt okej endå. Kvällen min spenderas med att skriva loggbok, äta choklad och lyssna på härlig musik. Pösspöss



Another moment passing by

Halojjjj!!

Sovmorgon, en lektion och en tripp på stan med Hanna! Ungefär så har dagen varit, gick runt på stan, fikade och fixade några ärenden med Hanna på stan. Mys! Kom hem och umgicks lite med mamma och sen tränade jag i en timma. Testade mina nya (rosa) hantlar och körde massor blandade övningar. SKÖNT! Har nyss duschat och myser i min One piece och äter vindruvor. Hoppas ni har en mysig kväll!



Just make a joke of it all

Heeeeeeej min fem trogna läsare! Allt bra?

Idag var det en ganska härlig dag trots både psykologiprov och NP i svenska. Mycket skratt med Hanna och Sara och en riktigt härlig promenad i en och en halv timma med Agnes. Älskar vädret, älskar att det inte regnar och älskar att det snart är sommar.



80 år

Idag samlades hela släkten på mammas sida och åkte till skärgårdskrogen i Logtahammar för att fira morfars 80-års dag. Blev en supermysig dag med god mat tillsammans med min härliga släkt!



Sommar...?

Tillåt mig att: JAG HATAR VÄDRET!! Det kommer ALDRIG bli sommar, regn, regn, regn. Jag bryter ihop snart. STOR SUCK!!



Den artonde april

Hallåå!
Var precis ute och sprang spåret, kändes superbra, ska strax hoppa in i duschen och sen mysa framför tvn ikväll, Grey's anatomy är ju!!

Och jag veeeeet att jag inte borde lägga upp fler bilder på honom, men jag MÅSTE verkligen lägga upp dem här, hehe..



Is your heart taken?

Trött, ont i huvudet, ont i magen. Det är inte lätt att komma tillbaka till skolan on direkt behöva plugga hjärnan av mig. Satt igår och skrev klart artikeln och ett loggboksinlägg. Det tog mig ca fyra timmar.

Och idag har vi haft FN-rollspel hela dagen vilket var kul men även småjobbigt att lyssna så länge. Har krupit in i min One piece och kanske kör lite yoga ikväll. Donnu. Får se.



Söndagsångest

Efter ett skönt lov är det nu söndag och dags för skola imorgon och jag har nog aldrig varit så opepp på skola förut. Men, men om ca 8 veckor är det sommarlov!

Annars då, igår kom Sara, Agnes och Molly förbi och firade mig. Vi käkade och myste med film. Dem var så gulliga och köpte ett armband, choklad och en ansiktsskrubb från make up store. Så glad att jag har så fina vänner! Blev även firad av släkten idag och fick även få massa fint samtidigt som jag ätit mig mätt på massa gott fika och tårta.

Har dragit igenom några big Bang theory avsnitt och ska ta och göra min säng lite sällskap.



Oh, how I wish

Satt nyss och kollade på reprisen av 'kvällen är din' och det var en tjej som fick träffa One direction. Jag.Vill.Också.



I'm gonna live my life

Idag har jag gjort absolut ingenting, vilat upp mina fötter från gårdagens konsert. Jag hade SÅ kul igår!

Dagen började med att jag tog cykeln till Hanna och så åkte vi till stallet där hon har sin häst. Jag som inte är världens mest erfarna hästmänniska skulle hänga med Hanna ut och rida! Och kors i taket så gick det superbra, det var härligt väder och vi tog en långtur med Cina och både galoperade och travade, stolt tjej! Sedan åkte jag hem och hoppade snabbt in i duschen för att sen möta upp Elise och Olivia för att få skjuts till Linghem till Hedda.

Hemma hos Hedda så grillade vi och åt massor gott och lyssnade på massa bra musik. Efter det tog vi tåget in till stan för att gå på konsert, Den svenska Björnstammen spelade på konsert & Kongress. Riktigt rolig konsert med sjukt bra drag på publiken och bandet. Trång och svettigt - men riktigt kul!

Otroligt värd dag med mina fina kompisar!
image description

image description
image description


Den nionde april

Korttur till landet och tillbaka och Hunger games bio med lillebror! Har varit en bra och skön dag! Älskar att ha lov!



Det var som sjutton

17, sjutton, tio + 7.
Yesbox, idag var det min födelsedag! Vaknade imorse av att familjen kom in och sjöng och firade mig. Fick flera fina presenter bland annat; en vit dockningsstation till min iPhone, smyckesträd, alla säsonger av BBT, hårprodukter och träningsarmband! Supernöjd! Sedan drog lillebror och jag ut och sprang spåret och efter det kom farmor. Fick pengar och blommor av farmor. Vi käkade min önskade mat - grillat, och det var så himla gott!!

Har även fått massor fina gratulationer från släkt och vänner! Och ibland kan jag inte förstå vilken tajming eller om man ska kalla det tur som jag har. Satt på twitter och skrev runt till olika kändisar att jag fyller år och att jag ville att dem skulle följa mig och blablablabla! Och vem svara inte? Jooo Booboo Stewart som spelar Seth i teilightfilmerna! Iiiiiiiihhhhh!!! *fangirl*

Resten av kvällen spenderades framför Bingolotto då Ulrik skulle sjunga. Jag tror min inre pensionär tog över för det var både mysigt och kul att spela, haha! Over all så har det varit en riktigt bra födelsedag!



Glad påsk

Vaknade imorse och fick gå på påskäggsjakt. Fick ett stort påskägg fyllt med godis och massa annat fint! Nu på förmiddagen har jag bara slappat och nu så är det strax dags för påskbuffé. Är vrålhungrig så det ska bli riktigt gott!!
Hoppas alla har en trevlig påsk!



Påsklov

Har precis haft en superduper mysig kväll och riktigt bra start på lovet!

Dagen har varit helt OK, har gått och räknat ner timmarna hela dagen tills det blev lov! Och när jag kommer hem så ser jag att jag vunnit två biobiljetter till Hunger games, blev SÅ glad! Så någon gång på lovet tar jag med mig lillebror på filmen! Annars så ser lovet ut att bli riktigt bra, fyller år, det är påsk, got mot, godis, träffa släkten, kompisar och gå på konsert. Längtar!

Nu ska jag krypa till kojs och njuta av en skön sovmorgon imorgon.

Såg förövrigt abduction ikväll med min framtida man, Så.Sjukt.Snygg.



Den tredje april

Ligger i sängen och tittar på desperate houswifes, är sådär härligt trött i kroppen efter att jag sprungit spåret. Har även haft utvecklingssamtal som gick toppen, bara att kämpa på mot mina betygsmål.

Imorgon börjar jag kl 10.10 och slutar 11.30, har nämligen bara en lektion och det är idrott. Kunde inte bli skönare!



Ibland när jag har tråkigt..

Så brukar jag klicka mig in på tumblr eller weheart it och sitta i timmar och titta på fina bilder, kläder och kändisar. Speciellt nu när jag skriver en tråkig upsatts har jag lust att kika in där. Nu har jag suttit ett tag och skrivit och ska nu titta på KCA galan som visas på tv, inte helt fel.



bjuder på en snygg bild så länge..



Den andre april

Efter en ganska slapp och kort skoldag är jag hemma och har precis slängt mig i soffan. Ska spendera eftermiddan med att skriva på min hälsodefenitions uppsatts till idrotten. Det är bara tre dagar kvar till påsklov och sex dagar kvar tills jag fyller sjutton. Känns riktigt bra!