ALl I want for christmas is you

Lyssnar på julmusik, har satt upp min lilla minigran i rummet & myser! Julkänslan börjar smyga sig på nu..



GOOD LIFE

Dagen började med att ta bussen med Molly till resecntrum för att möta upp Agnes för att sedan ta pendl till Norrköping. När vi kom till norrköping tog vi spårvagnen till Hageby centrum. Vi gick och tittade i affärer, käkade på en Wok-resturagng och sedan kollade vi när Ulrik sjöng, det var sååå fint & han är så söt! *fangirl* Efter det signerade han & vi tog lite bilder. Efter det drog vi oss på station för att ta 16.00 tåget som vi missade. Lite små irriterade går vi mot en bänk på perongen, och vem sitter inte på bänken bredvid? Jo, Ulrik. Så vi pratade en kortis med honom och tog ett kort med honom. *iih*

Dagen har varit obeskrivligt bra och otroligt värd, kunde inte blivit bättre!








Pluggsöndag

Har haft en riktig pluggdag, skrivit uppsatts, läst engelskabok, skrivit litteraturförteckning m.m. Nu ska jag äta nybakade scones, kolla på tv och sedan ta en varm dusch.
Pusss!



IDOL 2011

Det var helt sjukt kul går! Det var sån stämning och fullt med folk, hade läktarplats och såg sjukt braa! Och musiken var bra, Jessie J var bäst under hela kvällen, De utslagna idolerna sjöng i pausern (EMIL!!! André, Olle, Denise.) Riktigt rolig kväll med syrran som hängde med mig.
Nu blir det en bildbomb från kvällen.


Jessie.J

Amanda.F

Emil!!

Molly

Moa

alla bilder tagna av moiiiii.


sjuttonde november

Hallojj!
Har haft en riktigt tuff skoldag, men nu är jag hemma och har skrivit en del på naturkunskapen, har precis duschat och gjort ansiktmask och ska strax slänga mig framför tv'n. Igår var en riktigt, riktigt bra dag! Dagen jag väntat på i ungefär ett och ett halvt år var här! Jag och mina bruttor såg BREAKING DAWN PART 1!! Och den var så underbar, fin, sorglig, rolig och höll sig så nära till boken. Är så otroligt nöjd!

Imorrn blir det nog en bra dag igen, jag och min syster ska nämligen på IDOL fredagsfinal i Cloetta Center, kan inte fatta att jag vann!!!!!!!!! YAY!



LYCKO DAG!!

Fick ett samtal idag på rasten som säger att jag vunnit två biljetter till idol på fredag!!!!! BLEV SÅÅ GLAD!!


11-11-11

Sitter i mjukisbyxor och klass tröjan och njuter av att det är helg. Är helt galet trött i både kroppen och huvudet så det sitter kanon med helg! Skoldagen var som vanligt men har alltid kul med klassen min, tog bussen hem med Hanna och nu sitter jag här och vill äta massa godis!! Trevlig helg!


bilden tagen med min kassa webcam..


Tionde november

Ligger på sängen och orkar knappt röra mig, varenda liten muskel är öm och gör ont efter dagens Body Pump pass med klassen på feelgood. Never again säger jag bara. Nu ska jag slappa resten av kvällen och ser verkligen inte fram imot att känna träningvärken imorgon.



CATCH THE DAY, MAKE IT STAY, NEVER LET IT GO AWAY


bild från tumblr.


Nionde november.

Började dagen med att se att termometern stå 0...så då passade jag på att inviga min nya,varma,tjocka och snygga vinterjacka. Har inte känt mig så varm på länge som när jag hade den, jag kanske överlever vintern endå? Ganska seg skoldag idag och ikväll blir det att plugga spanska och glo på tv. Kom på att idag är det exakt en vecka kvar till jag och bästa bruttorna ska på Breaking Dawn part 1. Som jag har längtat och väntat!!!!



sjunde november

Ny design, tack Lisa!! Du är bäst! ♥



söndag

Sista lediga dagen idag. Har haft en riktigt bra och roligt lov men det känns lite sådär att gå upp tidigt igen MEN snart är det jullov!! Nu ska jag till farfar på lunch och ha det trevligt, min faster som bor i Nya Zeeland är hemma för ett litet tag så det blir kul att träffa henne igen.
Igår had vi Halloween party här hemma kan man säga, ett par kompisar till familjen kom och vi va lite utklädda. Jag sminkad min lillebror som Zoombie, haha! Nee, nu måste jag dra mig. Ikväll kommer nog en design, så det blir kanon!


Lycklig tjej!

Gårdagen var så bra som den bara gick att bli! Först köade vi ca två och en halv timma för Ulriks konsert, och sedan var konserten. Den var hade varit perfekt om vi inte hade haft en gallskrikande pinsam tjej framför oss, men annars var det underbart. Han sjunger lika på bra live som på skiva och jag fick rysningar flera gånger under konserten. Efteråt var det signering, vi stanna kvar ett tag vi scenen ett tag, vi orkade inte klämmas i kön. Men nästan sist fick vi gå fram och fick varsin autograf och jag lyckades klämma fram att han var jätteduktig.

Efter det gick ett antal varv runt konsert&kongress för att lista ut var han skulle åka iväg med bilen och tillsut så såg vi när dem lastade ut hans gitarrer och trummor, men ingen Ulrik. Så vi forsatte gå runt ett tag och hade nästan gett upp när vi ser att dem går ut igen och Ulrik var också där. Så vi går fram, frågar om ett kort, småpratar lite, tar ett kort, pratar lite och går därifrån. Jag skojar inte när jag säger att alla blev överlyckliga och vi kunde inte förstå hur trevlig,snäll,söt och lång han var! Det var bara vi och inga andra fans där som pratade och fick bild med honom. Är såå glad idag fortförande!